Şerit Komutlarını Atla

:

okulumuz

Giriş
     Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Bakanlar Kurulu'nun 08/04/2009 tarih ve 2009/14800 sayılı kararına istinaden 02/06/2009 tarihinde, Mersin ili Kocavilayet Mah. 29108 Sk. No:2 de açılmış olup,22/06/2009 tarihinden itibaren 500 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Eğitim Daire Başkanlığına bağlı olan POMEM Müdürlüğümüz, 04.04.2015 tarih ve 6638 sayılı yasa ile Polis Akademisi Başkanlığına bağlanmış, yeniden düzenlenen 29.05.2015 tarih ve Bakan onaylı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği gereği birimlerimiz oluşturulmuştur.​

Bünyemizde; İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Şube Müdürlüğü, İdari Mali İşler Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü olmak üzere 5 Şube Müdürlüğü, ayrıca Makama bağlı olarak faaliyet gösteren 4 adet Büro Amirliği bulunmaktadır.
Müdürlüğümüz 272,206 m² lik alan üzerinde, toplam 9 ayrı binadan oluşmaktadır. İki adet açık hava atış poligonu hizmete açılmış olup, bu poligonlar Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri, Mersin Emniyet Müdürlüğü personeli ve özel güvenlik şirketlerinin atış eğitimleri için kullanılmaktadır.

• İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
  • BİMER