Şerit Komutlarını Atla

:

okulumuz

Giriş
     Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Bakanlar Kurulu'nun 08/04/2009 tarih ve 2009/14800 sayılı kararına istinaden 02/06/2009 tarihinde, Mersin ili Kocavilayet Mah. 29108 Sk. No:2 de açılmış olup,22/06/2009 tarihinden itibaren 500 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Bünyemizde; Personel Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Şube Müdürlüğü, İdari Mali İşler Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü olmak üzere 5 Şube Müdürlüğü, ayrıca Makama bağlı olarak faaliyet gösteren 4 adet Büro Amirliği bulunmaktadır.
Müdürlüğümüz 270 dönümlük arazi üzerinde, toplam 8 ayrı binadan oluşmaktadır. İki adet açık hava atış poligonu hizmete açılmış olup, bu poligonlar Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri, Mersin Emniyet Müdürlüğü personeli ve özel güvenlik şirketlerinin atış eğitimleri için kullanılmaktadır.

• İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
  • BİMER